2019-2020 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı

2019-2020 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alım İlanımız Yayınlanmıştır.

Başvuruda bulunacak öğrenci adaylarımızın lisansüstü ilan metnini dikkatli okumaları ve başvurularını buna göre yapmaları önemle rica olunur.

Yatay geçiş başvuruları ile yabancı uyruklu aday başvuruları da online alınacak olup, adaylar lisansüstü ilan metninden kontenjan sayısını ve başvuru tarihlerini aşağıdaki metinden  başvuru koşulları ve istenecek belgeleri öğrenebilirler.

Aynı başvurular en fazla iki kez kontrol edilir. İkinci kez kontrol edilen başvurunun, başvuru süresi içerisinde düzeltilememesi durumunda başvuru reddedilir. Süresi içerisinde düzeltilemeyen başvurular ile süre sonunda yapılan hatalı başvurular için ek süre verilmez.

Kontrol sonucu adayların başvurularda belirttikleri mail adreslerine sistem tarafından otomatik olarak “Başvuru Sonucunun Başvuru Sisteminden Kontrol Edilmesi Gerektiğini” bildiren mail gönderilecektir.  Başvuru süresi içerisinde tüm adayların başvuru paneline tekrar dönerek başvuru sonuçlarının kabul edildiği, reddedildiği veya hatalı olup olmadığını öğrenmeleri gerekmektedir.

ONLİNE BAŞVURU                                                                     :

Başlangıç Tarih ve Saati    :  17 Ağustos 2019 tarihinde saat 08:00’ aktif olacaktır.

Bitiş Tarih ve Saati            :  23 Ağustos 2019 tarihinde saat 16:30’da kapanacaktır.

Başvuru linki için tıklayınız.

EKLER                                                                                           :

Lisansüstü İlan ve Kontenjanlar

Yatay Geçiş Başvuru Koşulları/İstenecek Belgeler