Seminer Sunum ve Teslim İşlemleri

2016-2017 Akademik yılı Güz yarıyılından önce kayıtlı olan tüm öğrencilerin süreleri sıfırlanmış olup süreler yeniden başlatılmıştır.

·         Dört yarıyıl (2 yıl) sonunda ders ve seminerini tamamlayamayan öğrencilerin ilişikleri kesilir

·         Seminer dersi tamamlanmadan tez çalışmasına geçilemez. (2016-2017 Güz döneminden önce kayıtlı öğrenciler hariç)

·         Seminer teslim tarihi Akademik takvim ile belirlenmiştir.

·         Seminer sunmak isteyen öğrenci Toplantı Duyuru Formu nu doldurarak sunum tarihinden en az 15 gün önce Enstitüye bildirilmek üzere Anabilim Dalı Başkanlığı’na iletir.

·         Seminer sunumunu gerçekleştiren öğrenci son düzeltmeleri yapılmış ve Enstitü Tez Yazım Kılavuzuna uygun olarak hazırladığı seminerini “Seminer Değerlendirme ve Teslim Formu nu doldurarak Form ekinde (elektronik ortamda) Enstitüye teslim eder.

·         İlgili dönemin ders kayıtlarında Seminer dersi görünüyor ise not girişi danışman tarafından (G) notu olarak girilir ve kaydedilir. (Görünmüyor ise tutanaklara göre not girişi Enstitü tarafından yapılır.)

·         Seminer, tez yazım kılavuzuna uygun olarak hazırlanıp ilgili form ekinde elektronik olarak teslim edilecektir.

Formlara ekten ulaşabilirsiniz.

Kalite Yönetim Birimi