Diplomalar Hakkında

Enstitümüzden mezun olarak diploma almaya hak kazanan öğrencilerimiz, (0368) 271 57 57 – 1606 dahili numarayı arayarak diploma durumlarını sorabilirler.

Diplomalar Enstitümüz tarafından verilmeyip, diploması hazır olan öğrencilerimiz diplomalarını, hafta içi 08:00-17:00 saatleri arasında Rektörlük giriş katı Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’ndan (Rektörlük-Sinop Otogar karşısı) alabilirler.

Diplomayı teslim almaya gelinirken kişinin (vekalet verildi ise vekalet verilenin) Nüfus Cüzdanının aslı yanında olmalıdır. Nüfus cüzdanı haricinde evrak istenmez.

Diploma, Diploma Eki yalnızca hak sahiplerinin kendilerine ya da noter onaylı vekâletnamelerini ibraz eden vekillerine teslim edilecektir.

Diploma posta ile gönderilmez, telefon ya da faksla, elektronik mektupla yapılan talepler dikkate alınmaz, işleme konulmaz.

Anaokulu