İki Yükseköğretim Programına Kayıtlı Öğrencilerin Dikkatine!

Yükseköğretimde iki Programa Kayıtlı Öğrencilerin Dikkatine!

25 Ağustos 2015 tarih ve 29456 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair Bakanlar Kurulu kararının 11 inci Maddesinin (3) üncü fıkrasında:

"Bir yükseköğretim programına kayıtlı iken ikinci bir yükseköğretim programına (çift anadal programları hairiç olmak üzere) kayıt yaptırılması halinde ikinci yükseköğretim programına ait öğrenci katkı payları, öğrencilerin kendileri tarafından karşılanır" hükmü bulunmaktadır.

Yükseköğretim Bilgi Sistemi (YÖKSİS) veri tabanında yapılan incelemeler neticesinde ikinci bir yükseköğretim programına Üniversitemizde kayıtlı bulunan ve ekte adı geçen öğrencilerin adlarına tahakkuk eden katkı paylarını Sinop İş Bankası 0695137 numaralı hesaba yatırmaları gerekmektedir.

Not: Ekli listede adı geçen öğrenciler, katkı paylarını yatırmadıkları takdirde mezuniyet işlemleri gerçekleşmeyecektir.

Anaokulu